Auto centar Macura

 
Auto centar Macura
ČLAN NOVOBEOGRADSKOG KLUBApopust: 10-30%
  • Telefoni: 011/319-19-76; 011/2696-929
  • Adresa: Tošin bunar 232, Novi Beograd
  • Radno vreme: pon-sub: 08-20h; nedelja: 09-17h
  • Web:http://www.macura.rs


Auto centar Macura


Auto Servis Macura posluje na tržištu Srbije od 1978. godine. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koje imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, firma Auto Servis Macura je pored osnovne delatnosti koju obuhvata auto servis, proširila svoje kapacitete i na usluge kao što su: prodaja auto delova, tehnički pregled, osiguranje vozila, vulkanizerske usluge, prodaja guma, auspuh servis i perionica automobila. Pomoću najsavremenije dijagnostičke opreme koju posedujemo u okviru našeg auto centra praktično se može rešiti svaki problem koji je nastao na vašem automobilu.
Od 26.12.2012. Auto servis Macura omogućava produženje registracije vozila bez odlaska u MUP. Sve na jednom mestu: obabljanje tehničkog pregleda, kupovina polisa osiguranja, uplaćivanje neophodnih taksi i dobijanje registracione nalepnice. 


Kontrola tehničke ispravnosti vozila obuhvata detaljnu kontrolu svih uređaja vozila, bitnih sa gledišta bezbednosti vožnje, a vrši je, na redovnom tehničkom pregledu, ovlašćena organizacija za vršenje tehnickog pregleda vozila. Auto servis Macura je ovlašćena organizacija za vršenje tehničkog pregleda motornih vozila.
U svom centru za tehnički pregled raspoležemo odgovarajućom ispitivačkom opremom i najsavremenijim uređajima za proveru tehničke ispravnosti vozila, kao i odgovarajućim stručnim kadrom.
Kako bi upotpunili uslugu i skratili vaše vreme, pored usluga tehničkog pregleda vršimo i usluge: osiguranje motornih vozila i kompletna registracija vozila sa odlaskom u MUP.
Naš servis pruža mogućnost registracije vozila na 6 mesečnih rata bez kamate.
Takođe, radimo i overu putnog naloga, kupoprodajne ugovore, kao i mnoge pravne i tehničke stvari vezanih za motorna vozila.