Туристичка агенција Sky Multicom

 
Туристичка агенција Sky Multicom
ЧЛАН НОВОБЕОГРАДСКОГ КЛУБАпопуст: 4 %
  • Телефони: 011/313-95-86; 011/313-95-87
  • Адреса: Шпанских бораца 32а, Нови Београд
  • Радно време: пон-пет: 9-18h; субота: 9-15h
  • Web:http://www.skymulticom.com

Туристичка агенција Sky MulticomТуристичка агенција Sky Multicom налази се у улици Шпанских Бораца 32а на Новом Београду (преко пута Београдске Арене).

Sky Multicom је настао као производ искуства и знања висококвалификованог особља тако да је од самог оснивања категорисан као поуздан организатор путовања у земљи и иностранству са лиценцом категорије ОТП 34/2013 од 09.04.2013 год.

Агенција се бави продајом авио карата, организовањем хотелског смештаја, организовањем трансфера од/до аеродрома и унутар земље боравка, организовањем рент а цар-а, издавањем путних осигурања и свим другим услугама које подижу квалитет путовања.

Велико и успешно искуство Sky Multicom првенствено има у организовању семинара, конгреса и пословних путовања али и у организовању индивидуалних путовања без обзира да ли се ради о послу или о одмору јер нуди најбољу опцију према сврси путовања и прати и поштује жеље клијената.

Обзиром на савремене и динамичне токове пословања и светских кретања у туризму агенција има за циљ максимално подизање квалитета услуге тако да користи савремену комуникациону техничку опрему. На основу тога омогућена је стална комуникација са клијентима путем мобилних телефона и лап топова са свим резервационим системима у себи. Укажите нам једном поверење и бићете дугогодишњи задовољни корисник наших услуга.