Go2 Max Travel
ЧЛАН НОВОБЕОГРАДСКОГ КЛУБАпопуст: 10-15%
  • Телефони: 011/313-3273
  • Адреса: Булевар Арсенија Чарнојевића 76, Нови Београад
  • Радно време: Пон-пет: 09-20h; суб: 10-15h
  • Web:http://www.go2travelling.net
  • 10% за сва путовања 15% за екскурзије
    10% за сва путовања 15% за екскурзије и бесплатни факултативни излет

Go2 Max TravelКако је настао ГО2?
То је био онај моменат у животу када схватите да сте баш ви та особа која може да направи  промену на боље и да својом идејом остави траг у нечијем животу. Желели смо да направимо путовање којег ће се сви радо сећати, које ће се увек препричавати. Желели смо нешто ново, оригинално, урбано и прилагођено нама младима и нашим жељама. Управо зато су наша путовања спој добре забаве, озбиљне факултативе са много дружења, смеха и лепих сећања.
Са нама сваке године путује више од 10.000 људи на летовања, зимовања, пролећне екскурзије, дочеке Нових година у европским метрополама, цитy бреак туре...
Организујемо стручне екскурзије где акценат није само на упознавању дестинације и доброј забави, већ и на едукацији. Један од примера је програм Бијенале архитектуре које годинама уназад успешно организујемо за студенте Архитектуре у Венецији и Ротердаму.
Водимо вас на музичке фестивале као сто су Tomorroland(један од највећих фестивала на отвореном) и White Sensation (најпопуларнији светски фестивал за љубитеље електронске музике).
Са нама можете ићи и у шопинг туре или уживати на Једрењу у Грчкој или Хрватској.
 
Оно на шта смо посебно поносни су тематска путовања у нашој организацији чија популарност из године у годину расте: ГО2 Грудвање, ГО2 Студентска регата, Суммер фун.  Сваке године имамо различите тематске журке које су саставни део нашег путовања, прате нас ДЈ-еви и музичари који су у том моменту најпопуларнији на сцени, радимо на едукацији и подизању нивоа професионализма наших водича и аниматора. Трудимо се да свако наше путовање постане бренд и у томе и успевамо. Халлоwеен маскенбал постаје место традиционалног окупљања љубитеља луде журке под маскама и тематике Ноћи вештица.
Постојимо већ 6 година и иза нас стоји велики тим младих и креативних људи који чине да наша понуда буде боља, садржајнија и да увек предњачи у идејама.
Отворени смо за сугестије и спремни да испунимо сваку вашу зељу. Реците где желите да путујете и ми вас тамо водимо!
Зато оставите компас, на овај пут ми водимо!
 
Живот се не мери бројем уздисаја, већ бројем момената који одузимају дах!