Модни салон кожних производа “Koџић”

 
Модни салон кожних производа “Koџић”
ЧЛАН НОВОБЕОГРАДСКОГ КЛУБАпопуст: 10%
  • Телефони: 011/3230-695
  • Адреса: Кнеза Милоша 9, Савски венац
  • Радно време: Пон-суб: 09-21 часова
  • Web:http://www.koznejaknekodzic.com

Модни салон кожних производа “Koџић”Почеци пословања КОЏИЋ д.о.о сежу у далеку 1960. годину када је у Врчину господин Радомир Коџић иначе отац власника садашњег предузећа КОЏИЋ & ЦО д.о.о отворио малу занатску радионицу за производњу кожне конфекције и ХТЗ опреме.

Почетком 1980. ангазовањем целе породице Кодзиц, а посебно мајке и сина, занатска радионица прелази у мало предузеће и заузима знацајно место на тржишту. Своје производне капацитете проширило је и на производњу у Чачку, и у једном моменту (средином 90’их) запошљава око 150 радника.

Међутим, лоша ситуација у држави због бомбардовања 1999 године, навела је произвођача да смањи своје капацитете. Ситуација је бивала све лошија, али се предузеће полако издигло из пепела 2007. године када је млађи Коџић основао своје предузеће и кренуо да крчи пут ка успеху који му је отац зацртао.

Данас, предузеће КОЏИЋ& Цо д.о.о располаже са производним погоном у Врчину и користи и друге погоне по потреби. Веома значајно признање за квалитет и конкурентност представљају победе на тендерима за кожне модне и пословне јакне и торбе које расписују министарства, инспекције и друга јавна предузећа. Те испоруке чине око 30% годишње производње.

Захваљујући квалитету и конкурентним ценама производи наше фирме имају све више купаца.

За будућност је битно непрекидно побољшање дизајна и квалитета, отварање нових продајних места у већим градовима као и извоз у Европу. Извозом би се обезбедила потребна средства за све већи увоз квалитетне коже и других репроматеријала. Такође, модернизација машинског парка би помогла у повећању продуктивности рада.