Pollino
ЧЛАН НОВОБЕОГРАДСКОГ КЛУБАпопуст: 10%
  • Телефони: 011/2203-704
  • Адреса: ТЦ Делта Сити, Јурија Гагарина 16, локал 127, Нови Београд
  • Радно време: Сваког дана 10-22 часова
  • Web:http://www.pollinoshoes.com

Pollino


Предузеће је основано приватним капиталом 1991. године и у почетку се бавило репроматеријалима за обућарство.

Производња дечије обуће ( дечије ципелице, балетанке, ципеле за проходавање, полуотворене и отворене ципеле, чизме, патофне, патике ) је покренута 1996. год. Године које су следиле доносиле су стални успон како у области производње тако и у области трговине дечијом обућом, а име ПОЛЛИНО је постало синоним квалитета и признати српски бренд.

Неоспоран квалитет, природни материјали, анатомски уложак за правилан развој дечијег стопала и превенцију деформитета, као и врхунски дизајн определили су армију задовољних потрошача да постану и остану стални купци обуће ПОЛЛИНО. Као лидер у овој области данас предузеће ПОЛЛИНО производи око 100 000 пари ципела годишње у величинама од броја 17 - 40.

Године 2006.отворена је нова фабрика у Шимановцима површине 3000 м2. Велепродајна мрежа са 50 одабраних купаца као и малопродајна мрежа са 12 продавница која се непрестано шири обезбеђују потпуну покривеност домаћег тржишта. Поллино је уложио знатне напоре и на извозном плану годинама учествујући на познатим светским сајмовима обуће у Дизелдорфу и Милану, те тако стекао нове купце у Немачкој, Холандији, Великој Британији, Русији, Аустралији и свим републикама бивше Југославије.
Познати слоган "ЗДРАВО, ЛЕПО, ФИНО.....ПОЛЛИНО" постао је препознатљив широм света.