Тепих центар “Пановић”

 
Тепих центар “Пановић”
ЧЛАН НОВОБЕОГРАДСКОГ КЛУБАпопуст: 10 %
  • Телефони: 060/432 16 54; 060/432 1668
  • Адреса: Виноградска бб, Нови Београд
  • Радно време: пон-пет. 9-20 часова; субота 9-18 часова
  • Web:http://www.tepihservisbeograd.com

Тепих центар “Пановић”


Тепих сервис "Пановић" налази се у Виноградској улици бб, на Новом Београду. За веома кратко време, стекли смо поверење наших клијената по питању савршене и одговорне услуге. Посебно нам задовољство причињава чињеница да смо срдачна препорука наших сталних клијената.

Домен услуга тепих сервиса "Пановић" се односи на:

  •     дубинско прање тепиха
  •     дубинско прање итисона
  •     бељење реса
  •     стављање нових реса (свилених, памучних, вунених)
  •     скраћивање и опшивање тепиха и итисона


 Као познати сервис за прање тепиха у Београду, наше услуге дубинског воденог и полусувог прања и одстрањивања нечистоћа из тепиха и итисона, нудимо Вам по веома приступачним ценама.

Употребом савремене професионалне хемије, Вашим теписима и итисонима, враћамо некадашњи изглед и сјај, са ког су отклоњене све нечистоће. Препарати који чувају текстуру Вашег тепиха и итисона, реномираних произвођача, оставиће дуготрајан ефекат свежине и беспрекорне чистоће на истима.

У нашој комори за сушење могуће је ефикасно осушити дубински опран тепих и итисон у зимском периоду и лошијим временским приликама током године.

Поред дубинског прања тепиха и дубинског прања итисона, сервис "Пановић" бави се и полусувим чишћењем различитих пословних и угоститељских објеката. Брзо, ефикасно у учинковито чишћење од стране нашег особља, простор по Вашем избору учиниће беспрекорним.

Наше услуге обухватају и дубинско чишћење седишта, неба, тапацирунга и патоса у Вашем аутомобилу. Вероватно не можете ни да замислите колико се нечистоће сакупља у унутрашњости Вашег аутомобила. Поред чињенице да нечиста седишта и други делови возила могу да запрљају Вашу одећу, прашина на њима може и да наруши Ваше здравље.
Дубинско чишћење седишта у нашем сервису, учиниће Ваше возило безбедним за свакодневну вожњу.

На услузи смо нашим суградђанима на следећим општинама:
- Земун, Нови Београд, Стари град, Савски Венац, Вождовац, Бањица, Звездара, Миријево, Палилула, Миљаковац, Раковица и Чукарица

Врхунско дубинско прање тепиха и итисона.