S&L jewelry and watches
ЧЛАН НОВОБЕОГРАДСКОГ КЛУБАпопуст: 5 %
  • Телефони: 011/6555650
  • Адреса: ТЦ Делта Сити, Јурија Гагарина 16,Нови Београд
  • Радно време: Пон-нед: 10-22 часова
  • Web:http://www.s-l.co.rs
  • Попуст вази за робу која није на снижењу

S&L jewelry and watchesS&L д.о.о. је приватна компанија која се бави малопродајом и велепродајом ручних сатова и накита као и трговином  златног накита из сопствене производње. Основана 1999.године од стране породице Јокић која се до тада успешно бавила производњом и трговином златног накита.Као природан развој пословања са сектора злата на сектор сатова, довело је до оснивања фирме S&L д.о.о. марта 1999.године. Од свог почетка, компанија  је изградила чврсту позицију на растућем тржишту. У том процесу, S&L д.о.о. постаје један од највећих увозника и продаваца водећих брандова и нуди широк асортиман производних категорија од ручних часовника и накита до кутија за навијање аутоматских сатова и прибора за писање.


Данас, S&L д.о.о. је позната по свом разноврсном портфолиу међународних луксузних брандова и по својој пространој малопродајној мрежи на територији Србије и Црне Горе.


S&L д.о.о.је  екслузивни дилер луксузних ручних часовника и златног накита са племенитим металима: Audemars Piguet, IWC Schaffhausen,  Cartier, Chopard, Corum, Breitling, Breitling for Bentley, Longines, Rado, Locman, U-Boat, Louis Erard, Damiani, Giorgio Visconti екслузивни дистрибутер модних брадова сатова и накита: Pietro Milano, Breil Milano, Cerruti 1881 ,Guess Watches &  Jewellry,  D&G Time &Jewel, JOOP! Jewel, Moschino CheapandChic, Esprit Timewear & Jewel, Puma Time, Casio (G-Shock, Edifice, Pro Trek  i Sport kolekcije), Pierre Cardin, edc by Esprit.


Затим, на нашем тржишту заступа и познати бранд Buben&Zorweg који производи кутије за навијање аутоматских сатова као и реномиране каишеве за ручне сатове марке Hirsch.