S&L jewelry and watches

 
S&L jewelry and watches
ČLAN NOVOBEOGRADSKOG KLUBApopust: 5 %
  • Telefoni: 011/6555650
  • Adresa: TC Delta Siti, Jurija Gagarina 16, Novi Beograd
  • Radno vreme: Pon-ned: 10-22h
  • Web:http://www.s-l.co.rs
  • Popust vazi za robu koja nije na sniženju

S&L jewelry and watches


S&L d.o.o. je privatna kompanija koja se bavi maloprodajom i veleprodajom ručnih satova i nakita kao i trgovinom  zlatnog nakita iz sopstvene proizvodnje. Osnovana 1999.godine od strane porodice Jokić koja se do tada uspešno bavila proizvodnjom i trgovinom zlatnog nakita.Kao prirodan razvoj poslovanja sa sektora zlata na sektor satova, dovelo je do osnivanja firme S&L d.o.o. marta 1999.godine. Od svog početka, kompanija  je izgradila čvrstu poziciju na rastućem tržištu. U tom procesu, S&L d.o.o. postaje jedan od najvećih uvoznika i prodavaca vodećih brandova i nudi širok asortiman proizvodnih kategorija od ručnih časovnika i nakita do kutija za navijanje automatskih satova i pribora za pisanje.


Danas, S&L d.o.o. je poznata po svom raznovrsnom portfoliu međunarodnih luksuznih brandova i po svojoj prostranoj maloprodajnoj mreži na teritoriji Srbije i Crne Gore.


S&L d.o.o.je  eksluzivni diler luksuznih ručnih časovnika i zlatnog nakita sa plemenitim metalima: Audemars Piguet, IWC Schaffhausen,  Cartier, Chopard, Corum, Breitling, Breitling for Bentley, Longines, Rado, Locman, U-Boat, Louis Erard, Damiani, Giorgio Visconti eksluzivni distributer modnih bradova satova i nakita: Pietro Milano, Breil Milano, Cerruti 1881 ,Guess Watches &  Jewellry,  D&G Time &Jewel, JOOP! Jewel, Moschino CheapandChic, Esprit Timewear & Jewel, Puma Time, Casio (G-Shock, Edifice, Pro Trek  i Sport kolekcije), Pierre Cardin, edc by Esprit.


Zatim, na našem tržištu zastupa i poznati brand Buben&Zorweg koji proizvodi kutije za navijanje automatskih satova kao i renomirane kaiševe za ručne satove marke Hirsch.