Све за дом “Икат плус”

 
Све за дом “Икат плус”
ЧЛАН НОВОБЕОГРАДСКОГ КЛУБАпопуст: 8 %
  • Адреса: Бранка Крсмановића 5, Звездара
  • Радно време: радним данима 9.00 до 20.00 часова,суботом 9.30 до 16.00 часова
  • Web:http://www.ikatdoo.com

Све за дом “Икат плус”ИКАТ ПЛУС доо бави се увозом и продајом намештаја, текстила и ситног акцесоара за кућу. Вец осам година, ослушкујући зеље купаца и пратећи сопствену визију, градимо имиџ који полако постаје препознатљив све ширем броју људи. Имиџ који као основну нит има традицију и дуговечност.

ИКАТ предмети долазе из крајева света у којима је традиција израде дуга и коју мајстори уметници преносе са колена на колено, користећи најквалитетније природне материјале. Израда једног ИКАТ предмета траје више недеља а понекад и неколико месеци. Намештај се израђује од скупоценог и квалитетног дрвета тиковине, а текстил од памука,јуте.. Основна ствар која их повезује је природно.

Свакодневно пратеци трендове бирамо комаде који це се лако уклопити у сваки амбијент,било да је он опремљен модерно или традиционално. Од недавно запоцели смо и сопствену производњу ИКАТ колекције текстила за куцу коју цине: столњаци,надстолњаци,ранери,јастуци,седалице,завесе итд., урађених од природних материјала првенствено памука.

Обзиром на сирок асортиман који ИКАТ нуди као и на трајност,цврстину и велику издрзљивост насег наместаја бавимо се и опремањем ресторана и хотела. Руководеци се том цињеницом а не заобилазеци естетску вредност,многи су изабрали бас нас