Sve za dom “Ikat Plus”

 
Sve za dom “Ikat Plus”
ČLAN NOVOBEOGRADSKOG KLUBApopust: 8 %
  • Adresa: Branka Krsmanovića 5, Zvezdara
  • Radno vreme: radnim danima 9.00 do 20.00h,subotom 9.30 do 16.00h.
  • Web:http://www.ikatdoo.com

Sve za dom “Ikat Plus”


IKAT PLUS doo bavi se uvozom i prodajom nameštaja, tekstila i sitnog akcesoara za kuću. Vec osam godina, osluškujući zelje kupaca i prateći sopstvenu viziju, gradimo imidž koji polako postaje prepoznatljiv sve širem broju ljudi. Imidž koji kao osnovnu nit ima tradiciju i dugovečnost.

IKAT predmeti dolaze iz krajeva sveta u kojima je tradicija izrade duga i koju majstori umetnici prenose sa kolena na koleno, koristeći najkvalitetnije prirodne materijale. Izrada jednog IKAT predmeta traje više nedelja a ponekad i nekoliko meseci. Nameštaj se izrađuje od skupocenog i kvalitetnog drveta tikovine, a tekstil od pamuka,jute.. Osnovna stvar koja ih povezuje je prirodno.

Svakodnevno prateci trendove biramo komade koji ce se lako uklopiti u svaki ambijent,bilo da je on opremljen moderno ili tradicionalno. Od nedavno zapoceli smo i sopstvenu proizvodnju IKAT kolekcije tekstila za kucu koju cine: stolnjaci,nadstolnjaci,raneri,jastuci,sedalice,zavese itd., urađenih od prirodnih materijala prvenstveno pamuka.

Obzirom na sirok asortiman koji IKAT nudi kao i na trajnost,cvrstinu i veliku izdrzljivost naseg namestaja bavimo se i opremanjem restorana i hotela. Rukovodeci se tom cinjenicom a ne zaobilazeci estetsku vrednost,mnogi su izabrali bas nas