„ZEPTER INTERNATIONAL“ d.o.o.
ЧЛАН НОВОБЕОГРАДСКОГ КЛУБАпопуст: 5-22%
  • Телефони: 011/ 311 3233
  • Адреса: Булевар Михаила Пупина 117, Нови Београд
  • Web:http://www.zepter.rs
  • Попуст важи за одређене групе производа

„ZEPTER INTERNATIONAL“ d.o.o.
КВАЛИТЕТ, СТИЛ И ВРЕДНОСТ
Zepter International је мултинационална компанија која производи, продаје и дистрибуира ексклузивне, висококвалитетне производе, углавном путем директне продаје, као и у сопственим продајним салонима. Од свог оснивања, Zepter настоји да побољша квалитет живота људи широм света, тиме што ће постати део њиховог свакодневног живота.

Zepter група је успешно проширила своје пословање и на области финансија и осигурања.

Компанија Zepter присутна је у више од 40 земаља, на 5 континената, не само кроз директну продају, већ поседује и бројне продавнице и салоне, лоциране у најлепшим улицама светских метропола. О овоме најбоље говори податак да минимум сваких 10 секунди негде у свету започне нова презентација наших производа.

Успеху компаније Zepter не доприносе само дугорочна визија, врхунски квалитет и иновативност производа, већ пре свега, продајна мрежа са више од 130.000 репрезентаната широм света. Компанија је поносна на огроман број изванредно обучених менаџера продаје и консултаната који надахнуто и мотивисано шире мисију здравља и лепоте.

Компанија поседује 7 фабрика, смештених у Немачкој, Италији и Швајцарској и више од 320.000 м2 пословног простора на најбољим локацијама у метрополама широм света.

Више од 65.000.000 људи годишње посети неку од Zepter презентација, било у престижним и ексклузивним продајним салонима или у домовима купаца.

Чињеница да је током протеклих неколико веома успешних деценија, компанија Zepter стекла више од 80.000.000 задовољних корисника и да је продато више од 760.000.000 производа, доказује да име Zepter увек значи:

ВРХУНСКИ КВАЛИТЕТ
                                                              ПРЕПОЗНАТЉИВ СТИЛ
И ТРАЈНУ ВРЕДНОСТ
                                                               ЗЕПТЕР ПРОИЗВОДА!

 


ВИЗИЈА
    

Виши идеали

"Поносни смо на наше производе.

Поносимо се њиховим врхунским квалитетом, оригиналним дизајном и напредном технологијом. Уживамо у свом раду.

Поштујемо оне који раде са нама.

Основни принцип свих наших акција је: заштита вашег здравља и лепоте."

Philip Zepter , председник компаније Zepter International.

Господин Philip Zepter је не само оснивач компаније, већ и идејни творац Zepter филозофије - филозофије здравог, савршеног начина живота, која има за циљ очување здравља садашње и будућих генерација и решавање еколошких проблема.

Господин Philip Zepter је визионар, који сигурно и успешно води своју компанију већ више од две деценије, не прихватајући препреке, већ само нове, више и захтевније циљеве. Управо то је кључ сталног просперитета и успеха компаније Zepter International.