Јубел инжењеринг
  • Телефони: 011 311 6085
  • Факс: 011 312 1840
  • Адреса: Булевар Михаила Пупина 10ж вп63, Нови Београд
  • Web:http://www.yubelinzinjering.co.rs
Компанија Јубел инжињеринг послује на тржишту Србије, Црне Горе и Македоније од 2002. године. Може понудити услуге пројектовања, испоруке опреме, монтаже, као и сервисирања у области базена - јавни базени, хотелски базени, приватни базени и аквапаркови и водене атракције свих врста. Циљ нам је да крајњим корисницима пружимо услуге које се тичу бољег квалитета живота у виду задовољства које пружају базени, сауне и велнес центри.

Као генерални заступник италијанске компаније "А&Т Европа С.п.А.", током година успели смо да изађемо у сусрет различитим захтевима и потребама купаца и испратимо комплетне процесе када је у питању израда базена (консалтинг, пројектовање базена, испорука опреме, монтажа базена, изградња базена, сервисирање). У нашој понуди су и базенска техника, односно базенска опрема. Ексклузивном технологијом и интернационалним патентом који је компанија "А&Т Европа С.п.А." развила, позиционирала се као једна од водећих светских компанија у производњи базена и базенске опреме, што је и доказала бројним референцама у преко 60 земаља широм света. Комерцијално одељење "Мyрта Пулс" констрантним увођењем нових технологија, направила је револуцију у свету префабрикованих базена и проналажењу техничких решења.

Компанија Јубел инжињеринг д.о.о. пратећи нове светске трендове у технологији, може да понуди све - од концепта до најкомплекснијих техничких решења, према жељи, потреби и захтеву купца.