Yubel inžinjering
Kompanija Yubel inžinjering posluje na tržištu Srbije, Crne Gore i Makedonije od 2002. godine. Može ponuditi usluge projektovanja, isporuke opreme, montaže, kao i servisiranja u oblasti bazena - javni bazeni, hotelski bazeni, privatni bazeni i akvaparkovi i vodene atrakcije svih vrsta. Cilj nam je da krajnjim korisnicima pružimo usluge koje se tiču boljeg kvaliteta života u vidu zadovoljstva koje pružaju bazeni, saune i wellness centri.

Kao generalni zastupnik italijanske kompanije "A&T Europe S.p.A.", tokom godina uspeli smo da izađemo u susret različitim zahtevima i potrebama kupaca i ispratimo kompletne procese kada je u pitanju izrada bazena (konsalting, projektovanje bazena, isporuka opreme, montaža bazena, izgradnja bazena, servisiranje). U našoj ponudi su i bazenska tehnika, odnosno bazenska oprema. Ekskluzivnom tehnologijom i internacionalnim patentom koji je kompanija "A&T Europe S.p.A." razvila, pozicionirala se kao jedna od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji bazena i bazenske opreme, što je i dokazala brojnim referencama u preko 60 zemalja širom sveta. Komercijalno odeljenje "Myrtha Pools" konstrantnim uvođenjem novih tehnologija, napravila je revoluciju u svetu prefabrikovanih bazena i pronalaženju tehničkih rešenja.

Kompanija Yubel inžinjering d.o.o. prateći nove svetske trendove u tehnologiji, može da ponudi sve - od koncepta do najkompleksnijih tehničkih rešenja, prema želji, potrebi i zahtevu kupca.