SRC

SRC "11 April"


SRC “11. April” počeo je sa radom 20. decembra 1979. godine Površina objekta je 15.000 m2, 11.000m2 obuhvataju sportski tereni. Nalazi se u neposrednoj blizini studentskog grada, na teritoriji Opštine Novi Beograd. Namenjen je pretežno rekreativnom sportu. Jedini je objekat sa otvorenim bazenima na teritoriji Novog Beograda.

U sastavu centra nalaze se tri otvorena bezena (mali, srednji i veliki), tri zatvorena bazena , savremeno opremjen fitnes centar, klimatizovana sala za stoni tenis, sala za male sportove, otvoreni i zatvoreni tereni za tenis, univerzalna sala, streljana i teren za bočanje. 

Centar je opremljen svim potrebnim propratnim prostorijama, svlačionicama sa mokrim čvorom i tuševima, kao i ambulantom. 

Ugostiteljsku ponudu sačinjavaju dva kafea i restoran, a posetiocima je na raspolaganju i parking sa velikim brojem parking mesta. 

Pored sportskih usluga u centru se nalazi i oko 50 lokala, predviđenih za poslovni prostor.  Pored dnevnog programa, na otvorenim bazenima SRC „11.APRIL“, uvedeno je i noćno kupanje sa noćnim programom

image description