IN Hotel
Smešten u samom srcu poslovnog centra Novog Beograda, savršeno pozicioniran za lak pristup značajnim lokacijama i atrakcijama grada, IN Hotel predstavlja idealno mesto za smeštaj kako poslovnih gostiju tako i gostiju koji u Beograd dolaze iz turističkih razloga.

Od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla hotel je udaljen 9 km, na 5 minuta hoda nalazi se Beogradska Arena, a na 10 minuta hoda od hotela nalazi se najveći kongresni centar u Srbiji, Sava centar.

Na udaljenosti od 3 do 4 kilometra od hotela nalaze se Beogradski sajam kao i brojne kulturne i istorijske znamenitosti grada.

Ukupan smeštajni kapacitet hotela čini 187 jedinica raspoređenih na 7 spratova od čega 90 soba sa francuskim ležajem, 66 soba sa dva odvojena ležaja, 12 junior apartmana, 10 superior apartmana, 6 deluxe apartmana, 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Konferencijski kapacitet IN Hotela čine 4 konferencijske sale kapaciteta od 10 do 100 osoba, opremljene savremenom audio i video opremom.

Gradeći svoj uspeh i svoju budućnost na kontinuiranom kvalitetu kao i profesionalnom i gostoprimljivom odnosu prema gostima, IN Hotel je kuća u koju se gosti vraćaju i dolaze po preporuci drugih.
Dobrodošli u IN Hotel Beograd, mesto u kome ćete osetiti iskreno gostoprimstvo, sigurnost i uslugu vrednu pamćenja!