Skvoš klub “Squashland”

 
Skvoš klub “Squashland”
ČLAN NOVOBEOGRADSKOG KLUBApopust: 25-70%
  • Telefoni: 011/7548-040,011/3055-807
  • Adresa: Kneza Višeslava 27, Pionirski grad
  • Radno vreme: Svakog dana 8-24h
  • Web:http://www.squashland.com
  • 70% za iznajmljivanje termina i 25% na godišnju članarinu

Skvoš klub “Squashland”

SquashLand je prvi Beogradski Squash klub osnovan 2002. godine. Čine ga turniri, škole, kampovi za decu i najlepša terasa u gradu koja se nalazi u šumi. Od svog osnivanja 2002. godine odlikuje ga specifična atmosfera o kojoj se priča i van granica naše zemlje. SquashLand je klub napravljen u zaboravljenom Pionirskom Gradu u Košutnjaku, u nemogućem vremenu kada je ovaj dragulj Beograda bio ruiniran i napušten. Velika želja i pozitivna energija od osnivanja do danas deo su SquashLanda.


SquashLand čine turniri, jedna od najboljih škola squash-a u regionu, nasmejani treneri, letnji kampovi za decu ali i kolači, Ljubini sendviči i najlepša terasa u gradu koja se nalazi u šumi. Duh SquashLand-a i kvalitet usluga dovoljan su razlog da nas posetite.

Squash je najrasporostranjeniji rekreativni sport na svetu. Pored toga, squash je sport koji izuzetno pogoduje i pomaže razvoju dečijeg organizma. Stručnjaci iz ove oblasti preporučuju igranje squash-a za decu već od 10 godine. Po poznatom američkom časopisu Forbes, squash je proglašen za najzdraviji sport na svetu, još ispred plivanja, veslanja, košarke, itd. Squash angažuje veliki broj mišićnih grupa i kao takav pozitivno deluje na razvoj mladog organizma u celini. Mogućnosti povreda su minimalne u odnosu na bilo koji drugi sport. Squash je sport uz koji je moguće sagoreti 1000 kalorija za 45 minuta.