Viktorija
Lokacije:Vajara Đoke Jovanovića 27, Dedinje, Beograd

Ustanova za negu starijih lica Viktorija ima dva objekta, na dve lokacije u Beogradu izgrađenih i adaptiranih po svetskim standardima.

Prvi objekat doma za stare Viktorija nalazi se u elitnom delu Beograda na Dedinju. Vila koja je namenski sagrađena i adaptirana za potrebe starijih lica, na placu od 10 ari, okružena je borovima sa pogledom na šumovite predele Košutnjaka. Izdvojena u mirnom delu Dedinja prava je oaza mira za vaše najmilije. Starački dom Viktorija ima 450 kvadrata, kapacitet smeštaja za 22 osobe, ima 8 kupatila, dnevni boravak, restoran, ordinaciju... Objekat je otvoren 2010. godine.

Drugi objekat doma za stare Viktorija nalazi se u mirnom delu Bežanijske kose. Objekat na placu od 10 ari je sagrađen namenski za potrebe starih i nepokretnih lica. Ima 800 kvadrata raspodeljenih na dva sprata. Objekat ima lift kako bi se omogućilo nepokretnim licima normalno funkcionisanje pri izlasku i ulasku u objekat. Kapacitet smeštaja za 42 osoba, ima 17 soba, 7 funkcionalnih kupatila predviđenih za pokretna i nepokretna lica, 2 dnevna boravka, restoran, kuhinju, ordinaciju… Objekat je otvoren krajem 2011. godine.

Starački dom Viktorija je dom koji pruža visoko kvalitetnu uslugu od strane specijalizovanog osoblja. Naše osoblje svakom našem stanaru posvećuje posebnu pažnju.
Dom za stare Viktorija je ustanova osposobljena za brigu o starim i iznemoglim osobama. O stanarima staračkog doma brine lekar opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i socijalni radnik.
Pored svakodnevne pažnje i nege koja im je posvećena i pomoći za odrađivanje osnovnih životnih potreba, starački dom nudi pre svega društvenu aktivnost štićenicima, koja im je preko potrebna.